V
Voedsel quiz night

De quiz night voor de Voedselbank

Dit is de quiz night voor de Voedselbank waar jij je bij wilt zijn. Deze avond draait om geld op te halen voor de Voedselbank. Dit onderwerp is de laatste tijd veel in het nieuws geweest en de Voedselbank heeft hulp nodig. In deze leuke familieavond kunnen er leuke prijzen gewonnen worden! 

Dit event zal plaatst vinden op 30 mei om 19:00 tot 20:30 in de Horn in Wijk bij Duurstede. Per antwoordblad doneer je €5,00 (of meer) en je mag je per tweetal inschrijven. Vergeet je niet in te schrijven wat er zijn maar een beperkt aantal plekken voor deze avond. Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/BqMWHgkFgwnKwRGf6

Let op: een inschrijving is verplicht en met deze inschrijving ontvang je een uitnodiging met het opgegeven e-mailadres.

 

31/05/2022
21:08

K

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?