Give, guess & win

Give, guess & win

Daar zit je dan. Er is net bekend gemaakt dat er een moord is gepleegd. De spanning stijgt, je voelt de adrenaline door je lichaam gieren. Het is aan jou om dit mysterie op te lossen, voordat er nog meer slachtoffers vallen. Je kan dit alleen doen door samen met je collega’s te werken aan deze zaak. Echter ben jij niet de enige met dit plan…

Kom op 25 mei naar ons evenement Give, guess & win bij Tutto Pepe in Baarn! Dit evenement organiseren we om geld op te halen voor de voedselbank. Ruim 1,2 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens en de voedselbank ondersteunt deze mensen. Voor een kleine bijdrage van €5,50 aan de voedselbank kun je deelnemen. Wie geen liefhebber is van mysteries, kan ook bijdragen door mee te doen aan de veiling. Met onze veiling kun je bieden op diverse mooie prijzen, die verschillen van beauty tot cultuur.

Aanmelden kan via deze link  

https://docs.google.com/forms/d/1ZLwqO_gXPMF-3pa7tzsCtGH7t1KATphuE8nFiQEcqxk/edit

 

26/05/2023
10:06

Anoniem

Bekijk alle

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat tijdelijk hard nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten. Help jij ook mee?